Ajándékutalvány

Ajándékutalvány

Ha még nem tudod, mit ajándékozz idén karácsonykor, szeretettel ajánlom figyelmedbe a szalonba szóló ajándékkártyát. 

Az ajándékkártyával élményt adsz, nem porfogót. Ha tudod, hogy ismerősöd szívesen kipróbálná a kézápolást, esetleg régóta fontolgat egy pedikűrt, ezzel az utalvánnyal megadhatod neki a kezdőlökést.

A szalonba férfiak és nők vegyesen járnak középiskolától egészen 70-80 éves korig, mivel a szolgáltatások jól személyre szabhatóak, a különböző díszítési technikákkal pedig radikálisan eltérő stílusigényeket is ki lehet elégíteni.

Ajándékutalvány

Az ajándékkártya rugalmas megoldást biztosít mindkettőtöknek: a számodra megfelelő összegért vásárolhatod meg, ezt azonban a megajándékozott kiegészítheti, vagy a lejárati időn belül akár több részletben is felhasználhatja.

Az utalványok jó minőségű papírra készültek, ráadásul díszborítékot is választhatsz hozzájuk, így mind formális, mind családias környezetben megállják a helyüket.

Technikai tudnivalók

Az ajándékkártyát a szalonban tudod megvásárolni, akár már a következő időpontod alkalmával is!

Az utalványhoz választható színű, ragasztócsíkos díszboríték jár. Az utalvány a vásárló által szabadon meghatározott összeggel tölthető fel. Az utalvány a vásárlástól számított három hónapig váltható be, ami a kártyán feltüntetésre kerül. A beváltás az utalvány eredeti példányának átadásával történik.

Az utalvány a feltüntetett összeg erejéig szolgáltatásokra váltható a Nail Suite Budapestben a hatályos árlista alapján. Az utalvány több részletben is felhasználható, de készpénzre nem váltható, készpénz nem adható vissza belőle.

A felhasználás feltétele az előzetes időpontfoglalás és a szalon általános szerződési feltételeinek elfogadása. Az utalvány a jelzett dátumig váltható be, a felhasználó felelőssége ehhez kellő időben bejelentkezni a szalonba.

További információ

Ha kérdésed van az ajándékkártyával kapcsolatban, tedd fel bizalommal az info@nailsuitebudapest.com címen!

Amennyiben szeretnéd meggyorsítani a vásárlást, írd meg legalább egy nappal előre a fenti címre, hogy milyen összegű kártyát szeretnél vásárolni, és az utalvány készen fog várni téged.

Nincs akadálya, hogy időpontodon kívül vásárolj ajándékkártyát, azonban a szalon nyitvatartása a bejelentkezésekhez igazodik, így kérlek, jelezd előre az érkezési szándékod, nehogy elkerüljük egymást!

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ajándékutalványt is csak magánszemélyként tudsz vásárolni! A szalonban csak készpénzes fizetésre van lehetőség.