Online időpontfoglalás

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

A Nail Suite Budapestben nyitástól fogva elérhető az online bejelentkezés a profikorom.hu vagy a nailsuitebudapest.setmore.com oldalon. Ebben a bejegyzésben a rendszer használatáthoz szeretnék segítséget nyújtani.

A szalon szolgáltatásai két kategóriára oszlanak, önálló és kiegészítő szolgáltatásokra – utóbbiak csak egy önálló szolgáltatással együtt vehetőek igénybe.

Az online időpontfoglalás menete

  1. Az oldalra lépve válassz ki egy önálló szolgáltatást
  2. Válassz szolgáltatót
  3. A következő oldalon jelöld be, ha szeretnél más önálló szolgáltatást is igénybe venni, illetve válaszd ki a kiegészítő szolgáltatásokat
  4. A naptárból válaszd ki a neked megfelelő időpontot – a rendszer az összes, a választott szolgáltatásokhoz elég hosszú szabad időpontot mutatja a következő hat hétre (ennél előrébb jelenleg nem lehet bejelentkezni)
  5. Add meg az adataidat – ügyelj, hogy az e-mail címedet és a telefonszámodat is pontosan írd be!
  6. Küldd el a foglalást!
  7. A rendszer visszaigazolást küld neked e-mailben: minden szolgáltatásról külön e-mailt kell kapnod!
  8. Az időpontod előtt egy nappal emlékeztető e-mailt fogsz kapni

Időpont módosítása és lemondása

A foglalást legkésőbb az időpont előtt 24 órával lehet módosítani vagy lemondani a visszaigazoló e-mailben kapott linken keresztül.

24 órán belüli lemondás esetén a következő alkalommal a lemondott szolgáltatás árának a felét meg kell téríteni, lemondás nélküli meg nem jelenés után pedig nem áll módunkban új időpontot adni a szalonba.

A szolgáltatások egyesével tehetőek át másik időpontra, vagyis ha több szolgáltatást szeretnél egyben más időpontra helyezni, célszerű új foglalást készíteni, az előző foglalást pedig lemondani.

foglalas1
A visszaigazoló e-mail funkciói

Videós segítség a visszaigazoló e-mailen keresztüli időpontmódosításhoz:

Hibaelhárítás

Amennyiben probléma merül fel az online időpontfoglalás során, küldj e-mailt az info@nailsuitebudapest.com e-mail címre!

Minden foglalásról és időpontmódosításról automatikus visszaigazoló e-mailt kell kapnod a megadott e-mail címedre — amennyiben ez nem érkezik meg a spam mappába sem, feltétlenül lépj kapcsolatba a szalonnal, mivel elképzelhető, hogy a bejelentkezés vagy módosítás sikertelen volt.