Állandó promóciók

Referenciaprogram

Ajánld a szalont egy barátodnak, és mindketten 15% kedvezményt kaptok a következő kezelésetek árából!

A kedvezmény igénybevételéhez nincs más dolgod, mint felvenni egy Referenciakártyát a szalonból, ráírni a nevedet, majd odaadni egy ismerősödnek, aki szerinted szívesen igénybe venné a szalon szolgáltatásait.

Ha a barátod úgy dönt, hogy ajánlásod alapján eljön a szalonba, kitölti a másik rubrikát a saját nevével, és a szolgáltatás végén odaadja a kártyát: így 15% kedvezményt kap a végösszegből.

A szalonban megőrizzük a leadott kártyát, és a következő időpontod alkalmával te is igénybe veheted a 15% kedvezményt – így háláljuk meg, hogy vendéget hoztál nekünk!

Törzsvásárlói kedvezmény


Gyűjts össze öt matricát, majd váltsd be a kártyát 15% kedvezményre!

Első időpontod alkalmával kapsz egy törzsvásárlói kártyát, amire minden alkalommal egy új matricát ragasztunk – ha betelt a kártya, a következő alkalommal 15% kedvezménnyel jutalmazzuk a hűségedet!

Frissítés: A törzsvásárlói program 2023-tól kivezetésre kerül. Bővebben

Hírlevél


Iratkozz fel a hírlevélre, és máris 10%-os kedvezménykupont küldünk neked!

Ezt a kupont a kiküldéstől számított egy éven belül bármikor felhasználhatod, egy ember azonban csak egyszer veheti igénybe ezt a kedvezményt.

A promócióban való részvételhez nincs más dolgod, mint feliratkozni a hírlevélre, és bemutatni az e-mailt, amiben elküldtük neked a kupont.

Emellett havi hírlevelünkben zártkörű ajánlatokkal lepjük meg aktuális feliratkozóinkat.

ÚjpestKártya

Mutasd fel ÚjpestKártyádat fizetéskor, és 5% kedvezményt kapsz minden szolgáltatás árából.

A kedvezmény igénybevételéhez nincs más dolgod, mint kiváltani ÚjpestKártyádat, majd magaddal hozni a szalonba.


Szabályzat

Az állandó promóciók nem összevonhatók sem önmagukkal, sem egymással, más akcióval, kedvezménnyel vagy promócióval, és készpénzre nem válthatók, más személyre nem átruházhatók.